søndag den 18. marts 2012

Echo flower shawl og Elf shoes

2 afsluttede projekter i denne uge. Det er da ikke så dårligt endda.

Filtede Elf shoes i merino/finuld (spundet på håndten).
Hvilken størrelse de er, ved jeg ikke. Men jeg ved, at de vil passe en fod på ca 17 cm. Min er ca 27, så det bliver til børnegæstesko!


Jeg har altid drømt om at eje en kurv med gæstefutter, men aldrig fået gjort noget ved tanken, så nu er det vel et passende tidspunkt, at starte.


Echo Flower shawl i tyndt blødt, MEGET blødt lacegarn. Mål 160*65 cm. 46 gram, så det er ganske fnuglet.

Begge herligheder starter med E og dermed har jeg opfyldt min "forpligtelse" over for Ravelrygruppen Stashdown A-Z.

På nærbilledet af sjalet ses noget lilla (brombær) under sjalet. Det er Still light tunic, der er nået så langt, at jeg kun mangler lommer og ærmer.
Og lidt mere facon, men det kommer nok ved vask og blokning.

Det er også snart en nødvendighed at blive færdig med den, for jeg har fornyligt "mistet" 2 bluser. Min søde hr. Mand syntes lige, at han ville være behjælpelig med tøjvask og vaskede en maskinfuld  strik på en bomuldsvask og gav et efterfølgende en tur i tørretumbleren. Sokkerne klarede mosten, men det gjorde disse 2 bluser ikke.. De passer nu til "Britta 5 år".

Den grå er Topstykket fra Geilsk, og den var jeg ellers rigtig glad for, så det var svært at smile over "hjælpen". Den grønne er maskinstrikket, så den kan hurtigt laves igen, hvis jeg skulle få lyst til det.
Der er en god grund til, at jeg har givet manden forbud, mod at vaske MIT tøj.

Der er også blevet tid til at spinde lidt, og det blev til 100 gram merino/cashmere spundet på Sonataen.


og til 44 gram rester af superwash merino spundet på håndten.
Til gengæld roder her stadig helt vildt i min hobbystue, men det har jeg tænkt mig at gøre noget ved lige om lidt. Se lige her  - jeg tog lige et par billeder med webkameraet.Det var vist det  for denne her uge. 


2 kommentarer:

 1. Hvor der handles, der rodes ;)
  Fine ting du har lavet. Desværre er det ikke altid muligt at kommentere under dine indlæg, ved ikke lig hvorfor, men det bliver de nu ikke mindre gode af ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har tilbragt hele eftermiddagen med oprydning, så nu er her i oreden, så længe det varer.
   Og jeg har nok lagt mærke til at det ikke var muligt at kommentere på nogle af de tidligere indlæg, Det er der også rettet op på nu!

   Slet