lørdag den 28. juli 2012

videopodcast

Jeg har længe tænkt på, at der mangler danske video podcasts. Så i juni måned satte jeg mig foran mit kamera og lavede en film og der har den så ligget siden. Jeg havde vist ikke det fornødne mod til at sende mig selv i æteren, Men NU skal det være!

Så her kommer den første episode af Ulden farmor, bestemt ikke uden fejl og mangler, men så er der plads til forbedring. Efter ca 4 minutter sker der et stop på filmen, som jeg ikke har kunnet fjerne på ordentlig vis, men bare hæng på, den fortsætter efter en lille pause..

God fornøjelse!
OG læg meget gerne en kommentar, så jeg ved om der overhovedet er nogen, der kikker med.


16 kommentarer:

 1. Hold da op, du er da super kreativ...!! Det var en fornøjelse at se din video blog. Thanks for sharing, køre Britta..! :-)

  SvarSlet
 2. Hej, Britta...! Corrien her. Super godt lavet...! Har set det hele. :-) God sommer...!

  SvarSlet
 3. Hej Britta...
  Super hyggeligt at kigge ind i dit hobbyrum og alle de garner og spinde projekter du har gang i ! God sommer til dig !
  Knus Hjørdis :0)

  SvarSlet
 4. Hej Britta!
  Hvor hyggeligt at være på besøg hos dig og se både din kreative hule og dine projekter. Glæder mig til at følge med.
  Kærlige hilsner
  Britt

  SvarSlet
 5. Jeg ville najovatvinde det, var det sådan det hed, men du ved hvad jeg mener. Eller evt. Tvinde med en sort.
  Og din video, herligt at se din hule.
  Men lidt konstruktiv kritik skal du have med på vejen ;)
  Den er for lang. Del dine videoer op frem over, evt i emner, du laver jo også forskellige ting ;). Jeg tror ikke de skal være mere end ca 10 min. For at seerne ikke skal køre træt og springe fra.

  Jeg har set det hele, men da jeg kender dig, var det nok der motivationen kom ind, jeg tænker på fremmede der kigger med, der er det nok mere et emne, end en person der er interessant i første omgang ihvertilfælde.

  SvarSlet
 6. Britta, for det første så vidste jeg ikke at du gemte dig bag det navn :). Hvor er du heldig med sådanne et rum, det eneste sted jeg har set et sådan er hos Knhobby, som også har et skønt legeværelse.

  Kommentart til dit podcast... Dejligt at se det hele, men den er for lang jeg mister koncentrationen og lader tankerne flyve andre steder hen. Men ideen er skide god, jeg glæder mig til at se mere fra dit "strikkeværelse".

  SvarSlet
 7. Hej Britta
  Hvor er det dejligt med en dansk podcast, men selv om den nok er for lang, så har du jo nu fået erfaring i at gøre det. :-D
  Jeg vil glæde mig til at følge mig i dine fremtidige podcasts.
  Tak for kigget i dit legeværelse, det er fantastisk at have den mulighed for at have så stort et rum til sin hobby, misundelig, mig, nej da ikke spor, haha.
  Jeg håber at du også snart får gang i din strikkemaskine, det er synd at gemme den i et hjørne.

  SvarSlet
 8. Hej Britta.

  Tillykke med din første Podcast!

  Jeg synes, det er fedt med så mange forskellige emner og totalt inspirerende.

  Jeg vil give de andre ret i, at det vil være en god idé at dele op i flere små sekvenser.

  Jeg glæder mig til at se mere fra din kreative verden. :)

  Godt gået!!

  SvarSlet
 9. Kære Britta, tak for at du inviterede indenfor! Det var en fornøjelse at se og lytte til. Jeg fik fornemmelsen af, at du talte direkte til mig, rigtigt godt lavet. Glæder mig til næste episode. Og, som de andre har sagt, wow, et værksted du har!

  SvarSlet
 10. Hej Britta
  Super dejligt at du starter en Podcast. Jeg synes det er så spændende at se og blive inspireret. Jeg følger også med i Lindse og har ledt længe efter andre danske, uden held.
  Jeg synes IKKE den er for lang. Hvis jeg ikke har tid til at se den færdig, fortsætter jeg bare på et andet tidspunkt. Men måske også fordi jeg sagtens kan nyder at ser den samme podcast igen,igen :0) Glæder mig til at følge din og ser frem til næste episode.
  Kh Anett ( anette2610 på Raverly )

  SvarSlet
 11. Hej Britta Lækkert rum du har. Det var lidt sjovt at synes man kan genkende et rum man aldrig har set, men jeg hørte jo om indretningen da du flyttede ind i det.
  Godt gået med potcast det er den første jeg har set så jeg synes det er ok,Jeg har meldt mig i Lindses gruppe jeg må lige ind og se hendes også.
  Hilsen Ea, Ul´dorado

  SvarSlet
 12. Hej Britta. Kan kun tilslutte mig, at det er dejligt med endnu en dansk videopodcast. Jeg synes at det er en god start, du har fået. Tak for rundvisningen, der ser hyggeligt ud. Længden af podcasten synes jeg er passende. Som ovenfor skrevet pauser jeg også bare, hvis jeg ikke har tid til at se den færdig. Ser frem til at følge dig fremover. De bedste hilsner Karin (kcr328 på Ravelry)

  SvarSlet
 13. Hej Britta. Tak for kikket. Det er da en spændende og god måde at formidle på. Modigt er det da også, sådan at sætte sig foran kamaraet, med fare for at tabe "tråden";-)). Men det klarede du til UG, så ønsker dig rigtig god fornøjelse med dit nye projekt, til inspiration for os andre. Mange hilsner herfra Annette/Spelsauen

  SvarSlet
 14. Hej Britta.
  Dejligt med endnu en dansk videopodcast. Jeg synes at du gør det super godt og synes bestemt ikke at den er for lang. Glæder mig til næste afsnit :-).
  Mange hilsner Line ( linehar på Ravelry)

  SvarSlet
 15. Hej Britta, tillykke med din hyggelige videopodcast :-) jeg var godt underholdt og inspireret: -)
  Jeg synes IKKE at den er for lang - det er vist meget normalt for en videopodcast også indholdsmæssigt.
  Jeg kan lide din facon og glæder mig til at se mere fra dig.
  Mange hilsener Rikke (Rikstrik på Ravelry)

  SvarSlet
 16. Hej
  Jeg har også set din podcast og vil fremover følge med. Glæder mig til at følge med i dine projekter.
  Hilsen Anita (belsen på Ravelry).

  SvarSlet