tirsdag den 10. april 2012

Påskekyllinger og still light.

Påsken er nu  ovre og mens den stod på fik jeg strikket disse små Kyllinger i æggeskaller. De vakte stor jubel hos børnebørnene, Emma og Vanessa, som vi havde på besøg meget af tiden, da deres stakkels forældre var arbejdsramte. Der blev dog tid til at samles til en enkelt hyggelig frokost.
opskrift fra Alan Dart HER

Det var en kold og blæsende påske og en af dagene kneb det for Emma at holde varmen og så var det godt at Farmor var blevet færdig med en lille vest og benvarmere. Strikket i resterne fra min Hitchhiker. Farven er godt nok ikke den allerbedste til de bukser, som hun har på, men varm det blev hun. Godt, at hun ikke er blevet bevidst om mode og farver endnu.

Jeg blev overmandet af en ubændig spindetrang i påsken og så var der jo ikke andet at gøre, end at sætte rokken i gang. Det blev til 100 gram Bfl og 416 meter.Ellers er al min strikketid de sidste 14 dage gået med Still Light Tunic. Jeg var næsten færdig med den, manglede kun et enkelt ærme, da jeg fandt på at prøve monstret, for det er lige præcis, hvad det strikketøj var blevet til for mig - et vaskeægte strikkemonster. Jeg strikkede og strikkede og kom ingen vegne. OG så var Skidtet ALT for stor. Det blev en Ommer.
Men NU ER DEN FÆRDIG!
I str M og ikke XL, som jeg startede ud med, trods mange advarsler på Ravelry om, at den var STOR i størrelserne. Men jeg ville ikke have den så kropsnær, som modellen var beregnet til at være, så jeg tænkte, at det "gik nok". Nu er jeg i hvert fald færdig og venter bare på at  den skal tørre og så skal jeg da også lige have hæftet ender og sat en knap i. Jeg tror, at MonteringsÅge stadig er på påskeferie og jeg ville så gerne se, hvordan garnet puffede op i vask. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar